e
Banner

Etiketler: alışan lojistik



Alışan Lojistik filosuna yeni araçlar ekledi


Yayın: 22-11-2016
Kategori: Karayolu
Etiketler: alışan lojistik

1985 yılında 20 araçlık filo ile Uluslararası Nakliyat firması olarak kurulan Alışan Group; çözüm odaklı, kaliteli ve farklılık yaratan hizmetler için kurulduğu günden itibaren yatırımlarına devam ediyor. 




Alışan’ın lokomotifi tehlikeli madde taşımacılığı



Alışan Lojistik, tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığı sektöründe büyümeye ve bu alanı büyütmeye devam ediyor. Türkiye’de kimya sektöründe faaliyet gösteren büyük sanayi kuruluşlarının uluslararası nakliye konusunda tercih ettiği en önemli lojistik firmalarından biri olduklarının altını çizen Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, mevcut ve gelecekteki yatırım planlarını da tehlikeli ve kimyevi madde taşımacılığının tüm boyutlarını dikkate alarak planladıklarını aktarıyor




Alışan Lojistik, Yön Ar-Ge merkezini açtı


Yayın: 08-09-2017
Kategori: Lojistik

“İnovasyon Geleceği Taşır!” mottosuyla çıktığı yolda yatırımlarını sürdüren Alışan Lojistik; “Yön Ar-Ge Merkezi” ile T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye'nin 609'uncu Ar-Ge merkezi olarak onaylanmanın haklı gururunu yaşıyor.




Alışan’dan sürücülerine Ekonomik ve Güvenli Sürüş Eğitimi



Özellikle yanıcı madde taşımacılığında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan Alışan Lojistik, eğitim konusunda sektördeki öncü konumunu verdiği eğitimlerle kanıtlıyor. Alışan Lojistik, son olarak uzman eğitmen eşliğinde filosuna yeni katılan MAN marka araçların güvenli sürüş ve araç tanıtımı uygulamasını gerçekleştirdi.




Alışan’a Shell’den ödül


Yayın: 29-11-2017
Kategori: Karayolu

Türkiye pazarının en önde gelen lojistik hizmet sağlayıcılarından biri olan ve kısa bir sürede hızlı tüketim malları ve kimyevi maddeler lojistiği alanında pazar lideri olmayı başaran Alışan Lojistik, küresel enerji ve petrokimya şirketi Shell’in düzenlediği Yol Güvenlik Konferansında ödül kazanarak sektördeki başarısını tescillemiş oldu.




Alışan Lojistik’ten AR-GE ve İç Anadolu atağı


Yayın: 07-02-2018
Kategori: Karayolu

Son yıllarda en az %20 seviyelerinde bir büyüme trendi yakalayan Alışan Lojistik, 2018 yılında da aynı düzeyde bir büyüme hedefliyor. Açacağı yeni tesislerle İç Anadolu bölgesinde etkinliğini daha da arttırmayı hedefleyen şirket, “Yön Ar-Ge Merkezi” ile Türkiye lojistik sektörünün küresel çapta sürdürülebilirliği yakalamasına katkı sunmayı amaçlıyor. 




Alışan Lojistik yeniliklere bir yenisini daha ekledi


Yayın: 09-02-2018
Kategori: Karayolu
Etiketler: alışan lojistik

Türkiye’nin taşımacılık sektöründe önde gelen firmalarından Alışan Lojistik A.Ş. yeni yapılanma sonucu kaliteli, yenilikçi ve kalıcı çözümler sunmaya devam ediyor. Müşterilerine son teknolojik imkanlardan faydalanarak, günün koşullarına uygun kaliteli hizmet sunan firma, bünyesinde yer alan öz mal filo departmanının tesislerini yeniledi.




Alışan Lojistik Ar-Ge’de sektöre öncülük edecek


Yayın: 23-01-2019
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik, 2018’i %40 gibi ciddi bir büyümeyle kapattı. Geçen iki yılda Ar-Ge alanına ciddi yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirten Alışan Lojistik İcra Kurulu Üyesi Ayhan Özekin, “Hayata geçirdiğimiz Ar-Ge merkezlerimiz ile sektöre yön verme iddiasındayız” dedi.  
 




Alışan Lojistik know how üretiyor ve ihraç ediyor


Yayın: 21-10-2019
Kategori: Kimya

İnovasyonu gelişim stratejisinin merkezine koyan Alışan Lojistik, tehlikeli madde lojistiğinde “know how” gücüyle sektörüne öncülük ediyor. Tehlikeli kimyasalların elleçlenmesi, taşınması ve depolanması konusunda çok ciddi bir uzmanlığa, güçlü bir altyapıya ve başarılı bir çalışma modeline sahip olduklarını vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, bu alanda yaptıkları taşımaların yaklaşık %40’ını yurt dışı operasyonlarının oluşturduğunu söylüyor. 




Alışan, “Ar-Ge250” listesine adını yazdırdı


Yayın: 30-10-2019
Kategori: Lojistik
Etiketler: alışan lojistik

Lojistik sektörün lider kuruluşlarından Alışan Lojistik, uzun vadeli rekabette güç sağlayacak önemli araçlardan biri olan Ar-Ge yatırımları ile dikkat çekiyor. Alışan Lojistik, TURKISHTIME Dergisi’nin hazırladığı 2018 yılı “Ar-Ge250” listesinde 145. sırada yer aldı.